Freedom in captivity

Detta är vad jag suttit med den senaste stunden. Jag har kollat på bilden alldeles för mycket nu att jag inte riktigt kan avgöra vad jag tycker om den haha. Men, men.
 
Idag har jag tillbringat lite shoppingtid i Skövde. Tyvärr kom jag inte hem med något alls. Är i stooort behov att köpa nytt / byta ut gammalt. Det är så mycket jag vet att jag vill ha, men så fort jag hittar något sitter det inte som jag vill. Tröjor som är för långa, för stora, helt fel form, fel färg. Det går verkligen inte att köpa kläder när man behöver..
 
Just nu har jag lite ont i huvudet, så därför jag ut och ta mig en nypa härlig, kall vinterluft. Och Sven har äntligen gett oss lite snö, som inte smällter bort dagen efter! Tack Sven!

Kommentarer
Tyra

Shit vad cool bild!

2013-12-08 | 15:32:34
Hemsida: http://tyralofqvist.blogg.se
Tyra

Sv: Det är verkligen tråkigt att allt är så grått.
Varsågod :)

2013-12-09 | 03:16:01
Hemsida: http://tyralofqvist.blogg.se
Sara - h o b b y f o t o g r a f

Otrolig bra bild måste jag säga. Gillar "rörigheten" i den, eller vad man ska säga... Hur gjorde du den? Antar att du klippt ihop en massa bilder osv. Eller? Samt ungefär vilken slutartid har du haft? :)

2013-12-09 | 20:17:45
Hemsida: http://saraagustavsson.blogg.se
Sara - h o b b y f o t o g r a f

Sv. Okej, som jag trodde alltså! Tycker iaf den är väldigt fin och undrar om du kanske skulle kunna tänka dig att lägga ut en liten, liten tutorial(eller va de nu heter? haha) på hur du gjorde den? :)

2013-12-15 | 08:35:24
Hemsida: http://saraagustavsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

PS.
Nej, jag gör inte bloglovinbyten. Gillar du mig blogg? Follow on Bloglovin
Har du andra frågor? Fråga på!
Be nice!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback