min fantasi är sämst..Canon Eos 1000D +Tamron 28-300 f/3,5-6.5
Gammal bild men so what? :)

Har suttit här hela dan och hållit på med designen! Ska fixa naglarna och ta en promenad, sen blir det att dra till Alice och se på Saw 6! Haha, att vi ser på dom frivilligt... Men vi har fassnat vid dom! :)


Nr 1

Jag tror att dethär mitt mitt första inlägg, haha!
(förhoppningsvis, får väl se hur det är att blogga :P)Canon Eos 1000D + Tamron 28-300 f/3.5-6-3 Macro

Dom två första bilderna också, hihi!

Följ min blogg med bloglovin!

Kamera

Kamerahus
Canon eos 7D + batterigrepp

Objektiv
Canon ef 50 mm f/1.8
Tamron AF 28-300 mm f/3.5-6.4

Plus
Fars gamla blixtar
Fjärrutlösare
Cokin effektfilter
Reflexskärm
 

Vem är du?

 
Ja, vem är då jag? 
Mitt namn är Lovisa Lundgren. Jag är arton år och bor i lilla Falköping, Västra Götaland. Största delen av året går jag i skolan, just nu tredje och sista året på teknikprogrammet. Tillbringar även mycket tid med en fin kille jag tycker om. Resten av året gör jag allt möjligt.
 
Jag tycket om resa, äta god mat, köpa fina kläder, ta fina kort med min fina kamera, umgås med vänner jag tycker om, njuta av livet, vara kravlös, titta på serier - Lost, The Walking Dead.
Jag tycker inte om ketchup, prova byxor - alltid lika svårt att hitta några man trivs i, oschysta människor, sjögräs, problem, ångest, och allt såntdär som trycker ner en.
 
 
Här på min blogg låter jag bilderna få ta plats, vilket är det jag vill visa upp. Fotar allt som jag tycker är fint och stunder som är värda att minnas. Hope u like it!
 
Vill ni följa min blogg kan ni göra det här  -  Follow on Bloglovin
Jag finns även på instagram - lovissalundgren