They say I'm better off now

Canon eos 7D ⎜Canon ef 50mm f/1,8
 

Flower bracelet

Canon eos 7D ⎜Canon ef 50mm f/1,8

Summerlight

Canon eos 7D ⎜Canon ef 50mm f/1,8

Today

Tog min en promenad imorse till farmor där även min kusin var. Vi stack ut på stan och kikade lite på rean. Hittade ingenting, det var verkligen utplockat! Drog vidare till Bredablick där vi åt lunch. Mums!
Gick också upp på berget och fotade lite i det fina ljuset, fick en hel del fina kort! Får visa dom senare. 
Nu ska jag äta mandlar, bara för att jag kan. (eller för att det är gott..)
 

Hem ljuva hem

 
Hemma från en sjukt underbar vecka i Spanien. Var där med hela trumkåren. Har haft det så obeskrivligt kul! Tyvärr hade jag inte med min kamera. Mamma lånade min brors men jag har inte använt den något. Får se om mamma har tagit något roligt. Hittar jag något så lägger jag självklart upp det!


Sommarlov ♡

Äntligen! Nu saknas bara vädret.

Sanna Adolfsson


Lycka

Det går inte att beskriva känlsan. Har varit utan kamera i över en månad och i tisdags kväll förra vecka klickade jag hem drömmen. Nu har jag haft den i hela tre dagar och den är så sjukt grym så jag har själv svårt att förstå det.
Har fotat så mycket som jag bara hunnit och är så nöjd. Men det kommer ta ett tag innan jag kan den här lika bra som min förra.
Mitt livs bästa köp. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Canon EOS 7D ♡

Till mitt dåliga bloggande. Har det senaste haft så mycket att göra och dessutom inte haft någon kamera. Jag inte ens tänkt på ordet blogga. Jag är inte van vid det här.
Om två dagar är det sommarlov. Om fem dagar sticker jag till Spanien i en vecka med världens härligaste människor. När jag kommer hem ska jag till kusten. Ska också försöka jobba endel så kommer nog vara hemma. Jag får känlsan av att jag kommer ha fullt upp men ska ändå försöka få in lite inlägg eller åtminstone lite bilder. Ska absolut göra mitt bästa!