Ladies Day

Idag har jag spenderat en del av min dag på Wrågården utanför Falköping. Där har min pappas företag haft en såkallad "Ladies Day" med en föreläsning om hur man bär smycken på rätt sätt, outlet på märkessmycken och en massa god mat! Jag fick vara med och agera fotograf. Riktigt trevligt var det. Tyvärr var ljusförhållandena inte de bästa, så jag fick skruva upp ISOt ganska mycket.. Med jag är nöjd ändå!

B/W


Där det lyser tryggt II


The day

På fredag fyller min vän Hampus år. Lite i förskott fick han en kamera i present, så idag var vi ute och fotade så att han skulle få lära känna sin kamera. Förutom allt fotande blev det en himlans massa åkturer genom stan och klaganden öven kalla fötter. GUD så kallt det är! Borde lägga undan mina converse för året..
Sist men inte minst vill Hampus att han äger, men jag vet inte riktigt om jag ska hålla med.. ;)

Sanna Adolfsson


Take the moment and make it perfect


Där det lyser tryggt


Lördag

Idag kom min fina vän förbi. Så kul! Hade inte träffat henne på väldigt länge så vi hade lite att prata om. Sen gick vi ut och gick i nästan två timmar. Tog med mig kameran också och jag fick en himla massa fina bilder på henne!

Like diamonds


I belong with you, you belong with me


Sanna Adolfsson

Dessa togs i början av oktober förra året. Det var då en av minna första "riktiga" fotograferingar. Kommer ihåg att jag så himla nöjd med bilderna, skärpan satt perfekt och att blev så bra. Tycker fortfarande väldigt mycket om dom.
Men nu är jag så sugen på att få fota igen. Vad ett litet tag sen senast. Tur att det är höstlov nästa vecka, då man har lite mer tid på sig!

Staden i sorg

Detta har varit en tung helg. En vän har lämnat oss för gott. Efter en tragisk händelse, fredag natt, är hela staden i sorg. Trotts att jag egentligen inte kände honom så har allt varit så enormt jobbigt. Men är en vän till hans storebror. 
Det är så ofattbart så att det är svårt att ta in. I en liten stad denna händer inget sådant. Det händer verkligen inte. Det är som om det vore en film. Det händer över allt annars, men inte här. Det finns inte. Man väntar på att få vakna upp och inse att det är en dröm. 
Vill utelämna detaljer.
 
Vi tar alla hand om varandra. Tillsammas är vi starka!
Hela denna dag har mina tankar gått till hans familj, nära och kära. Till dom som stod honom närmast.
Vila i frid Philip ♥

Från sommar till höst till vinter

Det jag saknar mest är sommaren. Platserna, stunderna, vännerna, känslan. Allt.
Nu är det kallt, regnigt och bara allmänt dåligt. Jag gillar inte vinterhalvåret. Inte snö. Speciellt inte nu när det börjar snöa i norr, det blev ju höst nyss? 
Vill spola tillbaka, trycka på play, spola tillbaka, trycka på play.

Chinon

Köpt på loppis fö ett tag sen! Ynka 20 kr. Står just nu på en hylla som prydnad, vet än inte om den fungerar. Tänkte testa och se, kanske får något fint kort?

Off white

Min nya tröja. Helt förälskad. Den skönaste i garderoben! Från Holebrook, som har dom skönaste stickade tröjorna.
 

Studio III


Frost på en fredag

Såg hur fint det var utanför fönstret i morse när jag vaknade. All frost som kom under natten, så fint! Tog dessa imorse innan jag satte mig på cykeln och förfrös påväg till skolan. Det börjar verkligen blir kallt nu..

Tre från gamla tider

Tre från sommaren. Tvungen att testa ny redigering.
 
När senast la jag upp en bild med glada färger? Känns som att allt blir mörkt och dystert, inte bara här utan överallt? Som när man vaknar på morgonen känns det som mitt i natten. Alltid, alltid trött.
Har rätt mycket i skolan just nu också, för att hinna med tid till mig själv hamnar också tid, för upptadering här, sist på listan. Gillar det inte! Men ska allt fixa det också!
 
Så extremt mycket kärlek till alla som kommenterar, ni äger! Blir alltid lika glad. Skulle jag kunna, skulle jag ge er en stor kram till er alla!♥

How to hide yourself II

Några från i september. Tänk att det redan är oktober? Snart är det helt plötsligt december och julafton..

Mysfaktor

Ljus med en doft av äpplen. Åh.

Army

Två till på min kusin från igår.

Mysterious dark


Studio

Idag tog jag med min kusin till fotostudion på pappas jobb. Har fotat där några gånger förut, tyvärr bara produktbilder för jobbet. Så idag tänkte vi testa resten av studion. Fick så många bra bilder! Använde mest den svarta bakgrunden. Så mycket häftigare än den vita. Och hon är ju så himla snygg!! Är så nöjd, nu har jag en himla massa bilder fixa iordning!

Red and green

Idag är det kanelbullens dag och jag har inte ätit en enda kanelbulle än. Katastrof..

Fall

 
En sak jag gillar med hösten, när löver byter färg.

hej

hej

You can be the hero

Har imorn mitt första prov på gymnasiet. Lite nervös faktist. Har provet i matematik och känner för första gången att jag inte fattar något alls. Men jag tror jag fixar det rätt så bra!