Myself

 

Precis som sommar

Fick en riktig sommarkänsla i helgen, precis som om det vore lov. Varma dagar, där man utan att frysa det minsta kan gå runt i klänning med både bara axlar och ben. Spenderade min helg i solen, tillsammans med killen ovan. Det har även varit partaj för min far, med mycket god mat och trevligt folk. Jag har haft en riktigt bra helg minsann. Mer sådanna helger önskas framöver!

Grattis, min far

 
När min pappa i veckan fyllde år hade han lagat en sallad som vi åt på vår nya altan. Det var hur mysigt som helst och när det började mörkna ute tände vi massa levande ljus och njöt. För övrigt måste sallad vara bland det godaste som finns, passar dessutom precis när som helst. Godast är det med marinerad kyckling och ceasardressing eller varmrökt lax och spenapsdressing. Mumsmums!

Vitsippestigar och annat som gör mig glad

 
Hej igen!
De senaste veckorna har det hänt ganska mycket i mitt liv. Stressigt har det varit, som det brukar vara innan påsk. Störst av allt har varit flytten, och äntligen börjar det bli lugnare. Och trivs gör jag, som en fisk i havet.
 
I onsdags lämnade vi nya huset för att fira påsk på ett lite lugnare kusten. Det var så skönt att få njuta av ledigheten att jag helt glömde bort min kamera, som jag så flitigt skulle använda.
Trotts det hittade jag andra fina glimtar från några andra dagar. Måsta bara nämna hur lyrisk jag blir av stigar omringade av vitsippor i mängder. Så fruktansvärt fint är det!