Året 2011

Förra nyårsafton gjorde som jag alltid gör, hoppas på ett superbra år. 2011 blev tyvärr inte som jag önskade. Detta år har varit rätt kass. Egentligen startade allt dåligt redan i början av 8:an. Sedan har det bara fortsatt. Det har hänt så mycket under året att jag märkt nu i efterhand hur mycket det har påverkat mig. Jag har skrattat mindre, har ofta velat skratta så man får kramp i magen men istället kom det bara ett fejkat "tss", varit för mig själv, varit sjuk oftare (är ärligt talat nästan aldrig sjuk) och tänkt alldeles för mycket.

 

Trots allt dåligt har jag även haft många dagar då jag har känt mig lyckligare än någonsin. Dom kan jag närsomhelst drömma tillbaka till och hoppas på att få uppleva lika lyckliga dagar under nästa år, fast hundra gånger fler. Har längtat länge efter det här. Om bara några timmar tar detta året slut och jag kan börja om på nytt. Det finns mycket jag ser fram emot detta år, framför allt sommaren och starten på gymnasiet. 2012 hoppas jag blir ett väldigt mycket bättre år, och jag kan just nu inte tro något annat än att det blir så.

 

Gott Nytt År!


Julklapp

Äntligen en fjärrutlösare.
Nu sticker jag för att fira mormor i efterskott (som fyllde år igår). Hejs!

Alice Granehed


Gårdagen med julbaket gick kanske inte så bra som vi tänkte. Först kom Alice hit en stund innan och vi sprang ut och fotade. Och hon fick för sig att springa omkring i shorts..
Sen kom Sanna, och det var inte mycket av det vi bakade som blev speciellt bra. Sen spillde vi kokande vatten över min arm och Alice ben. Både Sanna och Alice klarade sig utan skador men huden på min arm sprack och rullade sig. Just den stunden var det kaos i hela köket, alla skrek som galingar. Det kändes som en mycket bra start på lovet, haha.
Imorn är det julafton och vi ska inte bort någonstans och inte heller ska vi få gäster. Ska bara fira med familjen, ganska skönt ändå. God Jul!

Hej jullov

Äntligen är det lov, som jag längtat.
Dagen ska spenderas med Sanna och Alice och vi ska baka en massa godis! Mummsfillibabba! :D
Hihi, nu ska jag dra puss!

Fuck.

Livet leker när man är sjuk och missar prov. Har ett kvar som jag ska göra imorgon. Tänkte plugga gärnet hela dagen idag men insåg då att alla böcker ligger i skolan.. Och skolan har stängt..
Jag är typ SÅHÄR glad just nu!

If I had been able to realize my own dreams

I would live in paradise.

Horses

Från 2010.
Blir så himla sugen att att fota nu när snön har kommit. Iiiiiiiiiiii!!! Blir lite galen typ..

Drops of Jupiter

Jag vill ha tillbaka mitt långa, solblekta, blonda, hår. Saknar sommaren då när badade på kusten och håret blev sådär saltigt, och såg ännu ljusare ut. Då ville jag aldrig duscha för att mitt hår var så fint, till och med när det var flötigt.
Nu på vintern blir håret bara mörkare och mörkare. Det nästan alltid flötigt ut. Det går två dagar och sen ser det ut som om jag inte duschat på en vecka.

 

Sen saknar jag snön också. Egentligen gillar inte jag vintern speciellt mycket. I alla fall inte som den var förra året, då var den för lång. Men nu, det är december och det regnar. Jag vill ärligt talat ha snöstorm.