Orange leaves and raindrops

Bild från augusti.

 

Jublar. Det är fredag och den här helgen kommer bli super!

Hair

 

 

Två från idag. Den nedersta är min favorit!

Nu när jag kollat på alla bilder i efterhand ser jag att fokusen satt på fel ställe på nästan alla bilder. Lite surt när jag trodde att dom var så himla bra.
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp imorn. Godnatt!

I like, I want, I need

 

Jag är så himla glad idag! Allt känns helt underbart. För det första så är det ju studiedag och jag har sovigt hur skönt som helst inatt. Gick upp mellan halv nio, tio och då hade min mamma, pappa och min ena bror åkt iväg till jobb/skola. Sen när jag åt frulla så åkte min andra bror också iväg. Vilket betyder att jag nu har hela huset för mig själv. Och när man är själv så kan man ju alltid passa på att dunka musik. ( hur högt man vill utan att någon bryr sig!) Och sen så är ju vädret helt underbart. Det är varmt, kan ju till och med gå omkring i linne utan att frysa. Så då passade jag på att ta självportätt/egobilder. Och jag tror dom blev bra, hoppas verkligen det.

 

Nu går jag och lägger mig. Godnatt! ♥

Me, myself and I

 

På vissa bilder har jag nästan alltid axlarna snett, inget jag tänker på över huvud taget. Det blir bara så.

In the woods II

 

Flickan på bilderna är min kusin!

Hey there

 

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det blir så dumt alltihop. Funderar hela tiden på vad jag ska skriva, på varenda ord men när jag väl sitter här och ska försöka få ihop det jag har funderat på i en hel dag så går det inte. Det blir inte bra. Allt låter på något sätt skrytigt, dumt, konstigt, ointressant. Men samtidigt vill jag inte bara lägga upp massa bilder utan text. Även om det är bilderna jag vill visa.
Jag får ta och öva på dethär med att skriva.

Icons

Satt och ändrade flera ikoner på datorn förut. Såg en som hade gjort det och ville testa själv! Jag använde mig av programet CandyBar, som är gratis i 30 dagar. Sedan vet jag inte vad det kostar, men det finns också ett program som heter LiteIcon som är gratis. (Vet dock inte om något av det fungerar på windows, men jag skulle tro att CandyBar gör det.)
Ikonerna kommer jag tyvärr inte ihåg vart jag laddade ner någonstans. Söker man på google så kommer det upp en del bra sidor.
Nu har jag bara lite svårt för att veta vad som är vad, haha!

 


Ett litet kryp och en röd fjäril

 

 

Idag tog jag med kameran ut i trädgården och fotade lite. Har inte fotat på hur länge sen som helst, bara redigerad massa bilder jag inte hunnit fixa förut. Men ska verkligen försöka fota mer, så fort jag hinner. Önskar att jag hade all tid i världen.

Black, white and yellow

Arkivbild


Happyface

 

Har inget happyface på bilden, men iaf en tummen-upp-tumme.

 

Idag är jag glad. Jag vet inte varför. Det känns bara allmänt bra. Jag vaknade väll antagligen på rätt sida. :D
Nu ska jag gå och ta mig en bit kladdkaka, bara för att jag kan, för att jag vill och för att jag redan har ätit kladdkaka idag.

Favorit

 

En favorit. Inte bara bilden utan också kombinationen. Kakor med choklad och mjölk. Tyvärr var det ett tag sedan jag tog bildern, flera månader sen så därför finns det inga kvar, haha. Får ta och baka igen!

BNP och befolkningsutveckling

 

Just det har vi i soprov. Har det tills imron, har inte övan så jättemycket. Men jaja, det finns inget jag kan göra åt det nu. Förutom att fortsätta plugga och inte sitta framför datorn. Ska snart gå till mamma så att hon får förhöra mig lite innan jag går och lägger mig.

 

Föresten. Jösses, JÖSSES, vad mörkt det har blivigt ute eller?! Det har blivigt höst hur fort som helst ju! Mörkt och kallt. Visst, det är mysigt. Men det har gått lite för fort tycker jag allt. Det känns som om det var sommar för bara någon vecka sen? Eller kanske två, tre.. Men det har gått fort!

In the woods


Himlen luktar plast

Sjuk. Fölkyld. Snuvig. Hostig.
Gör som jag gjorde igår, stannar hemma och blir frisk.

The best one yet

 

Den bästa bild jag någonsin tagit tror jag. Den är iallafall en av mina absoluta favoriter, även om skärpan inte sitter helt rätt. Älskar färgerna, ljuset, visipporna, träden.. Allt ser så magiskt ut. Bilden togs i en liten skog som vi hittade när jag fotade några kompisar med deras sköthästar i slutet av April. Det är klarblå himmel och strålande sol den dagen, vilket inte alltid är det bästa vädret när man ska fota. Men det blev en hel del bra ändå! Den här bilden är från samma tillfälle.
Tjejen på bilden är Alice, en av mina finaste kompisar.

New

 

Igår kom pappa hem med ett väldigt fint halsband till mig. Först tyckte jag att det såg lite stort och klumpigt ut men när jag kollade på det lite närmare såg jag att det inte bara var ett halsband utan något mer. Ett USB! :D
Har sett sånna halsband/USB förut och har velat ha ett eget. Vi hade några USB-minner som jag inte vet vart dom tog vägen men dethär lär inte försvinna. Det är 2 GB på det (inte så mycket) men alltid något. Får plats en del bilder och så.
Stenarna som är på glimmar i olika färger. Fick tyvärr ingen bra bild på det så fick göra den svartvit.

 


Nikon D300

 

Under en helg fick jag chansen att testa en Nikon. Närmare bestämt en Nikon D300.
Den kändes väldigt annorlunda, med tanke på att jag inte fotar med Nikon, utan Canon, och att D300 är mycket större än min Canon eos 1000d.

Pink flower

 

En favorit från i April.

 

Nu ska jag sova. Orkar inte med varje dag då man lägger sig runt tio, vaknar vi 6-tiden, går upp klockan 7. Stressar som fan, hittar inget att ha på sig, glömmer tänderna - får dålig andedräck, höhö, tvingas säga till sina kompisar att åka utan mig.
Jag vill inte. Fast ändå tror jag att det är lite väl tidigt att cykla till skolan halv åtta när det tar 5-10 minuter...
Haha, jösses vad jag babblar på (eller skrev, shit the same). Nu ska jag sluta. GODNATT! ♥

Isabell

Äntligen blev jag klar med Isabells design. Eller har kanske några få småsaker kvar men nästan klar.  Blev riktigt nöjd faktist. Hade först ingen aning om hur jag skulle göra den men fick sen massor av idéer. En av dom bilderna jag använde till headern är den här ovan. Den tog jag under en photoshoot jag och några till hade i april. En av mina favoriter, helt klart!
Länkar Isabells blogg när den är helt klar och när hon har börjat blogga på den. Just nu står den nämligen tom!

Godmorgon

Blev så himla sugen bara. Smoothie med banan och vinbär. ♥

Vampire

 

 

Det här har jag sysslat med under några timmar denna lördagskväll. Det hela började med att jag skulle testa att göra vampyrtänder. Sen ville jag fixa ögonen. Och sen insåg jag att jag var väldigt brun på bilden, iallafall för brun för att vara vampyr. Så förökte fixa hyn men det sket sig. Och den blod, men det sket sig där med. Så det fick bli såhär. Ganska nöjd ändå! Får la ta och göra en avatar nästa gång. ;)
Sparade bilden i tre olika exemplar. Dessa två och en där ögonen är i färg (och en till, sparad som photoshopfil, där alla lager är kvar om jag skulle vilja leka lite till).
Och bara för att det passade till så lyssnade jag på Bella's Lullaby undertiden, sundtrack från Twilight.

I want a cake

En rykande färsk bild på mig själv. Dagens hairlook eller något. (jag är inte ledsen, ansiktet ville bara inte vara med)
Sitter och grejar med en bloggdesign åt Isabell. Länkar bloggen när den är klar. Just nu har jag inspirationstorka när det gäller bloggdesigns (iförsig, det har jag alltid) men det brukar bli bra i slutändan! :D

Den där räkmackan


Just den där mackan, med alldeles föörmycke räkor på varav hälfet jag gav bort till pappa och det goda brödet och salladen, saknar jag just nu. Den där mackan man tog en varm sen sommarkväll. På Väderöarna. Den mest underbaraste ön som finns i svenska skärgården enligt mig (just nu).

Har fått många fina minnen därifrån, som en gång då min familj och våra grannar tog en båttur dit. Precis när vi åkte ut ur vår hamn, där vi har vår båt, började det regna. Men vi körde ifrån regnet och tillslut hamnade vi på Väderöarna. Där var det rätt mycket folk men vi hittade en plats att lägga intill båten på, mitt bland alla stora båtar.

När man stog där så var himlan helt klarblå, inte ett enda moln. Och det var varmt. Jag trodde ett tag att jag var utomlands, så varm var det. Om man vände sig om, och kollade in mot fastlandet, börjar man undra vilken enorm tur vi hade som bestämde oss för att åka dit. För på fastlandet så ösregnade det. Jag längtar tillbaka.


Give Me Everything

Photo Booth. SATAN vad jag älskar mac.

På de vackra egopicsen syns lite av min, eller mammas, stickade väst! En rödbrun väst men stoor pälsluva. Den köpte mamma på ellos, och när jag hittade den i mammas garderob tyckte jag den var så fin så lånade den lite. Mamma kommer aldrig få den tillbaka Mohahahha! Fast ne, jag gillar den och jag får någ fjäska lite för mamma om jag ska ha den, hihi!


When I held ya

Just nu har jag inget nytt att visa i bildväg så fick en från arkivet.

Idag har jag vart iväg och fotat min fina vän Elina, bilderna blev bra. Har suttit och fixat lite med dom nu, ska nog fortsätta imorn. Får se om jag kanske lägger upp någon av dom.

 

Moa Lignell - When I held ya   -bara för att jag har fått dille på den låten, så himla bra!


Alice G

Bilder från i sommras när jag var med Alice på kusten. Fick sova hos henne i hennes husvagn en natt och då passade vi på att fota nere vid vattnet. Det var ingen badväder den dagen så när vi kom fram var det tomt men sen fick vi publik. Det var lite pinsamt. Men vi hade kul. Och bilderna blev super!


Rubrik

Jag ursäktar för den dåliga uppdateringen den här veckan. Haft haft mycket att göra, drillat nästan varje dag. Riktigt kul! Men nu så hoppas jag att jag kan fixa det här med bloggningen lite bättre.

 

 

Bjuder på frya halvfina från ett självportättstillfälle.