Egypten


Från sand till snö

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Egypten var så fint. Jag har haft det så bra och jag är så trött och jag har saknat mina vänner och jag har haft hemlängtan och jag har snorklat i världens största akvarium, havet, sett så mycket häftigt under ytan att det som var över inte var lika roligt längre.
Som sagt vet jag inte vart jag ska börja. Har så mycket att berätta, trotts att jag inte gjort så mycket ändå. Tur att jag har så mycket bilder att visa upp!

Hejdå mitt vinterland!

Soliga sommarminnen jag saknar enormt.

Just nu, om allt gått som det ska, sitter jag i ett flygplan påväg till värmen. Egypten för att vara mer exakt. Känns sååå skönt att komma bort från vinter och snö som jag inte är speciellt förtjust i. Och självklart några extra dagar lov, fyllda med sol, bad och massa glass. Får hoppas att jag kommer hem välmående, brun och med en kamera fylld med massa bilder att visa för er. 
Nu ska jag verkligen bara vara och glömma allt för ett tag. Vi hörs igen om en vecka!

Tulips II


Gammelrosa och snö

 

Det är kallt med tygskor. Men ändå går man omkring i dom varje vinter. Hur mycket snö det än är. 
Var trött på både Converse och vinterkängor så inhandlade ett par gammelrosa Palladium istället. Orkade inte vänta med invigningen till snön försvunnit, så jag får helt enkelt frysa lite. Men vad gör det när dom är så snygga??

Q/A


Fick en fråga angående mitt sommarjobb. Min sommar kommer jag till största del tillbringa i en korv/glasskiosk i Fjällbacka. Sökte flera olika jobb runt om i Fjällbacka, då min familj har sommarstuga där. Sedan blev jag tipsad i kiosken av några vänner, och då kontaktade jag ägaren. Så gick det till!

Breakfast

Jag är en frukostmänniska. Finns inget som är så gott som frukost!
 


Så idag när det är första dagen på lovet passade jag på att göra scones.
 

De blev inte långt ifrån brända, men var lika goda ändå.

 
Eftersom jag äter när jag är hungrig lägger jag inte ner tid på att fota maten innan jag äter den.
 
 
Den smakar också oftast godare än vad det ser ut.
 


Sen är köket en sån extremt tråkig plats att fota på.


Men det blir fint ändå. Mätt blev jag också.

Om en stund ska jag traska ner till körskolan och göra synundersökning för körkort, vilket jag borde gjort för ett år sen. Bättre sent än aldrig!

Tulips


Precis innan snön la sig på nytt.

Och så blev det lov, igen. Så skönt även om jag inte var speciellt skoltrött. Men det är ju alltid skönt att få sova ut. Har annars ett ganska välplanerat lov. Har bland annat en hel del plugg att jobba igenom, mer berättar jag längre fram! 
Vad ska ni göra under ert lov?


Januari

Tänk att det redan har gått en månad. Fort har det gått. Startade hela året med att gå på bio. Då var det The Hobbits som visades på duken. Startade en ny termin med nya kurser. Snön smälte och kom tillbaka. Fotade mycket självporträtt. Förnyade garderoben och fotade lite i trädgården. Var ute och sprang mycket och åkte på överbelastning i knät, förkyning och skoskav. Fixade sommarjobb!! Besökte frisören och kom hem med nyslingat hår. Snön smällde ännu en gång och jag fick vårkänslor, fram tills att snön kom tillbaka..

Janurari hade både sina uppgångar och nedgångar. Hoppas på ett ännu bätte februari!

Holebrook

Holebrook, finaste Holebrook. Finns alltid något där. Hittade deras monter på båtmässan och fick med mig två stickade hem. En korall/orange stickad tröja, och en vit stickad cardigan. Nöjd tjej! Tyvärr var den korallfärgade svår att få rättvis på bild. 

Fina Fredag

Idrott, hål och matematik var det som stod på schemat idag. På idrotten var det skridskor, som jag inte kunde vara med på. Hatar skoskav. Förstör verkligen allt. Lyckligt vis slutade vi elva, och det firades med buffé ute men några tjejer från klassen. Himlans mysigt!
 
Imorgon sticker jag till Göteborg för att kika på båtar på båtmässan. Årlig tradition i familjen Lundgren. Längtar verkligen till sommar och värme. Snälla sol, titta fram!