Sanna Adolfsson

Kollade igenom massa bilder och hittade denhär på Sanna. Asså hennes ögon..!
Nu blir den filmkväll med drillen. Hoy!

Autumn


.


 

Bara för att gårdagen var den bästa dag på länge.

For the first time

Tyckte den var fin.

Happy

Oskarp, suddig. Men vad gör det? Absolut ingenting, för idag är jag glad.

Som sagt, jag är glad. Den här dagen har varit riktigt rolig. Började klockan 10. Helt okej. På min visaplacering, hade jag också kul. Packade massa olika saker, och sen fick jag ta emot kunder. Det var bäde läskit och roligt fast jag tyckte jag skämde ut mig totalt. Haha.
Sedan kom en kompis och hämtade upp mig och sen drog vi iväg till trumkårsträningen. Sällan tråkigt där men just nu repeterar vi en massa, så vi drillar nästan ingenting. Det tycker jag är lite tråkit, menmen, det kommer!
När jag kom hem sen så låg min iPod på skrivbordet. Jag lyckades ju en dag tappa den (utan att jag märkte det) så framsidan hamnade neråt och då lyckades jag trampa på den. Hela skärmen krossades. Men nu, flera veckor senare är den tillbaka! Min bästa vän. ♥
Så därför är jag glad.

Vintage

Modell: Sanna Adolfsson

 

Gjorde en helt annan redigering än vad jag brukar göra. Först tänkte jag bara testa en sak för att det hur det blev och sen fick jag en himmla massa idéer och så kunde jag inte sluta.. Men ofta när jag gjort någon annan redigering an vad jag brukar så sparar jag nästan aldrig för jag tror att bilder ser helt överredigerad ut. Samma sak gäller denhär.
Tyckte det blev riktigt bra, men ser den överredigerad ut?

VISA

 

Den här veckar så har alla 9:or på skolan VISA. Jag ska vara på Kaffehandel Record här i stan i tre dagar. Är hyfsat nöjd, det finns ställen som jag nu i efterhand har kommit på att jag kunnat vara på. Som Scandinavian Photo i Bankeryd eller Fotogruppen i Skövde och då kanske jag hade kunnat vara ute i fem dagar. Fast det är ju lite sent att komma på det nu.. Haha!

Smile?

Jag försökte verkligen ta en bild på mig själv. Men det gick kass, kass totalt. Antingen så blev bilderna extremt underexponerade (extremt mörka) eller så såg jag helknäpp ut..

Men om vi nu glömmer hur dåligt det gick att ta en bild på sig själv så ska jag nu försöka städa klart i mitt rum. Jag städar varje dag, och då skojar jag inte. Hur jag än gör så ligger det kläder över hela golvet och fullt av papper och annat skräp över hela skrivbordet.
Och när jag väl städat klart så ska jag försöka ta mig en promenad upp på berget och fota alla vackra löv.

Sanna Adolfsson

Från fotograferingen vi hade för nästan en vecka sen.

Jag ursäktar om bilden kanske inte blev så bra. Ljuset i mitt rum är inte direkt det bästa.

 

Såhär blev resultaten när jag skulle hänga upp mina utskrivna bilder på väggen. Blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig men om jag trättnar på det så är det ju bara att ta ner det.
Egentligen hade jag tänkt att sätta bilderna direkt på väggen. Men jag fick inte använda tejp, eller liknade. Inte heller klet eftersom det blir fula märken på väggen. Sen ville jag heller inte limma fast dom på något som jag senar kunde hänga på väggen så jag fick helt enkelt göra såhär, en tråd och mini-klädnypor!

Amanda Nilsson Karlin

 

Två på Amanda från fotograferingen i söndags.

Hey, Hi, Hello

 

Jag en himla massa saker att att göra denna veckan. Har nämligen tre prov.. Får egentligen bara ha 2 prov per vecka men eftersom jag ligger efter med ett så har jag tre stycken. Så ska ta och plugga som en galning, vill verkligen fixa dessa prov och få ett bra resultat på dom!

 

Sen har jag också fått hem färg till min fotoskrivare. Har säkert väntat på att få hem färg i minst 3 månader.. Så äntligen ska jag få skriva ut massa foton och sätta upp på väggen! Kan ta och visa hur det blir när jag är klar! (Och när jag hinner, hehe.)

Sanna AdolfssonBTS

Behind The Scenes från idag.

 

Idag så har jag och Emma fotat Amanda och Sanna. Vi har haft superkul och bilderna blev riktigt bra! Har varit lite rädd för att skärpan skulle sitta helt fel på flera av bilderna. Det händer mig lite då och då och det är väldigt svårt att se på den lilla displayen på kameran om dom blev suddiga eller inte. Men jag har äntligen lyckats att få den att sitta rätt, wiii! :D På dom flesta i allafall, haha.
Nu ska jag bara sätta mig och fixa bilderna, inte alla men endel. Kommer ta ett tag, har tagit runt 400 bilder, så får nog ta och sätta igång!

1 Oktober

 

Taggar för fotografering imorn med Emma, Amanda och Sanna. Ska bli riktigt kul! Det kommer nog bli den första riktigt seriösa fotograferingen, eftersom vi nu har en som fotar, en som modellerar och sen två som får hjälpa till som assistenter och hålla reflexskärmar osv. (vi kommer att byta så att vi alla får vara assistenter, fota och modellera.)
Så nu ska jag ta och tömma minnerskorten, ladda kameran, och packa allt jag behöver!